Celebrem els 10 anys de l’hort urbà del terrat de Lluïsos

Celebrem els 10 anys de l’hort urbà del terrat de Lluïsos

El dia 18 de desembre a les 20.00h volem inaugurar el nou espai de l’hort urbà de Lluïsos. En aquest 10 anys hem crescut en nombre de taules de cultiu i en tenim 15, ens hem diversificat i una d’elles la destinarem a plantes aromàtiques. Estem instal·lant un reg automàtic que ens permeti mantenir l’hort actiu tot l’any, fins i tot a l’agost i en breu posarem en marxa una compostadora per aprofitar les fulles seques i les restes de plantes que genera el mateix hort.

Estem molt contentes i per això volem convidar-vos a totes i tots a pujar el dilluns dia 18 al terrat, a veure l’espai i a compartir un brindis inaugural amb nosaltres.

Us hi esperem!

 

INAUGURACIÓ_HortUrbà

Deixeu el vostre comentari