Debat electoral: 13 de desembre organitzat per Ràdio Gràcia i el G6

Debat electoral: 13 de desembre organitzat per Ràdio Gràcia i el G6

Han confirmant: Quim Torra , Toni Ribas , Robert Fabregat , Roser Vime , Marilén Barceló , Anna Balletbó  i Fernando Sánchez Costa

Des del col·lectiu d’entitats històriques de Gràcia, G6, format per la Fundació  l’Orfeó Gracienc, el Centre, el Cercle, la Fundació de Colles de Sant Medir, la Fundació de la Festa Major de Gràcia i els Lluïsos de Gràcia, organitzem un debat electoral conjuntament amb Radio Gràcia. Amb la participació de tots els partits polítics amb representació parlamentària i on el públic assistent podrà fer les teves preguntes per escrit directament als candidats o a través de twitter.

Tindrà lloc a Lluïsos Teatre el dimecres 13 de desembre a les 19h. Podeu venir a fer directament les preguntes als membres dels diferents partits polítics amb representació parlamentària o ve, enviar-les a través de Twitter utilitzant el Hastag #DebatGràcia21D

G6-DebatLluisosTeatre_Logos

Deixeu el vostre comentari