Fira de Nadal i recollida solidària al Barri de Gràcia

Fira de Nadal i recollida solidària al Barri de Gràcia

El dissabte 16 de desembre els comerços de Gràcia, de les diferents associacions de comerciants, organitzen una fira de Nadal per apropar els productes als veïns i veïnes de Gràcia. De 9h a 21h es podran veure al carrer les diferents parades dels seus productes. A més a més d’integrar el comerç al teixit social s’ha organitzat una recollida solidària de joguines no bèl·liques ni sexistes*per tal d’ajudar a les entitats socials que fan aquesta tasca i que s’encarregaran de portar-ho als que més ho necessiten.

Per aquest motiu Lluïsos de Gràcia serà punt de recollida només el mateix dissabte 16. Podeu passar a deixar-ho a Recepció durant tot el dia.

* Les joguines recollides han de ser noves o estar en molt bon estat. 

Deixeu el vostre comentari