Recorda: actualitza les teves dades fiscals a Lluïsos!

Recorda: actualitza les teves dades fiscals a Lluïsos!

Teniu temps fins el dia 15 de gener per passar per secretaria a actualitzar les dades fiscals. A Lluïsos de Gràcia, per ser entitat declarada d’Utilitat Pública i per formar part del Cens de Foment de la Llengua Catalana, tenim desgravacions fiscals importants en la quota de soci. Segons la Llei de Mecenatge la quota és una donació ja que no es rep res a canvi i, per tant, ens la podem desgravar en el moment de fer la Renda. La desgravació només es pot aplicar a la quota de 16,5€ i a la quota extraordinària de 13€ que es paga dues vegades l’any. No es pot fer extensiu a la quota de les seccions, ja que en aquest cas si que estem pagant per una activitat.

Actualitza les teves dades fiscals i assegura’t que et dedueixes la teva quota de soci (Nom i Cognoms i DNI del titular que paga).

Si les teves dades són correctes, automàticament la desgravació apareix a l’esborrany de la declaració de la Renda i no cal demanar el certificat.

Et recomanem que si més d’un membre de la família sou socis de Lluïsos, ens pregunteu a secretaria com podeu fer per deduir-vos el màxim (si cada quota de soci és pagada per un contribuent diferent, se us deduirà molt més!).

Informació deduccions fiscals:

150€ primers: deducció del 75% (Mecenatge) + 15%  ( Generalitat) = 90%

La resta d’€: deducció del 35% (Mecenatge) + 15%  ( Generalitat) = 50%

Informació del què realment pagues de la quota de soci de Lluïsos durant un any:

198 € de quota de soci = realment pagues 39€ a l’any

26 € de quota extraordinària = realment pagues 13€ a l’any

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Deixeu el vostre comentari