Taller de consum responsable amb els Espigoladors

Taller de consum responsable amb els Espigoladors

Des de la cuina de casa nostra prenem constantment decisions que tenen un impacte social, econòmic i ambiental. Entre totes podem fer que aquest sigui un impacte positiu: des de decidir on comprem, què comprem i quant comprem, fins saber com endreçar els aliments una vegada arribem a casa. Així mateix, conèixer idees, trucs i receptes que ens permetin aprofitar millor els aliments o reconvertir les restes d’un àpat en un nou plat per no haver de llençar res!

El dimarts 18 de gener a les 19h a Lluïsos de Gràcia us presentem un taller sobre reaprofitament alimentari i consum responsable impartit per l’entitat Espigoladors. Parlarem de què és el malbaratament i com podem reduir-lo de forma fàcil i efectiva des del nostre dia a dia i des de les nostres cuines.

Les places al taller estàn completes!

Més informació a info@lluisosdegracia.cat

Cartell Taller Reaprofitament_Espigoladors

 

Deixeu el vostre comentari