El Xino-Xano visita el Salt de la Minyona a Osona

El Xino-Xano visita el Salt de la Minyona a Osona

Diumenge 14 gener es reprenen les excursions del Xino Xano amb una visita a el Salt de la Minyona (Els Munts – Guilleries). Aquest itinerari permet visitar la fortalesa ibèrica del Casol de Puigcastellet, el castell del segle X que va esdevenir monestir de Sant Llorenç del Munt i el impressionant mirador del Salt de la Minyona. Tres raons per a una sortida.

ENLLAÇOS D’INTERÈS:

 

Distància: 12 km

Temps: 4h 30m

Desnivell acumulat: 543 m

Ruta circular: Si

Dificultat: Moderada

El camí segueix pistes i senders.

PROGRAMA:

8:00 h Sortida del carrer Escorial, entre Encarnació i Reig i Bonet. Arribar 15 min. abans.

Anirem per la C-17 en direcció a Vic; seguirem per la C-25 fins a la sortida 187 i agafarem la N-141d en direcció a Sant Julià de Villatorta/Folgueroles i desprès continuarem per la N-141d fins a Folgueroles on aparcarem i esmorzarem (prop de la plaça Mossèn Cinto Verdaguer). A les 10h agafarem de nou els cotxes i, junts, anirem fins al punt d’aparcament per començar a caminar (a uns dos quilòmetres).

ITINERARI:

ruta dels ibers – Casol de Puigcastellet – mas d’en Coll – Sant Llorenç del Munt – coll de Pedris – coll de Sameda – pont del Vent – Salt de la Minyona – pont del Vent – aparcament.

 

L’arribada a Barcelona està prevista cap a les 18h si el ritme i el transit ho permeten.

Us preguem que si voleu venir, aviseu com a molt tard el dijous dia 11 a en Jordi Ayza (Tel. 616 910 910), per tal de facilitar una bona organització i preveure que tothom tingui transport.

La següent excursió serà el dia 11 de febrer de 2018.

 

Es recorda que tots els participants a les excursions del Xino-Xano vénen sota la seva responsabilitat. Recomanem tenir el carnet de la Federació de Muntanya, o una assegurança que cobreixi qualsevol accident en la pràctica del muntanyisme.

Deixeu el vostre comentari