Cartes als presos polítics i al govern exiliat

Cartes als presos polítics i al govern exiliat

En el moment en que va arrencar la iniciativa d’enviar cartes als Jordis i als membres del govern empresonats, des de Lluïsos es va decidir no només donar suport a la iniciativa sinó enviar com a entitat una carta de suport a les persones que en aquell moment es trobaven a la presó i després fer-ho extensiu a les que es troben a l’exili.

Un gest que buscava donar una mica de consol als que estan privats de la seva llibertat o que estan lluny dels seus i de casa. A tots ells se’ls explicava que des de la Junta de Lluïsos s’ha decidit concedir-los el títol honorífic de “socis amics” de l’entitat.

Aquesta setmana hem rebut la resposta de Joaquim Forn que ens agraeix el gest i espera poder venir a visitar l’entitat molt aviat.

Cartes (2)

Deixeu el vostre comentari