“Orlando BOOM” una creació en residència a Lluïsos Teatre

“Orlando BOOM” una creació en residència a Lluïsos Teatre

Avui divendres 19 de gener a les 21h l’obra “Orlando BOOM” veurà la llum a Lluïsos Teatre.

Aquest monòleg és el resultat de mesos d’assaig de la jove companyia La Bondage a Lluïsos de Gràcia, interpretat per l’actor Carles Roig i dirigit per Dobrin Plamenov.

Ell és sol en un teatre. No sap per què, ni des de quan, ni sap com es diu. El van assassinar als atemptats a la discoteca gay d’Orlando, als Estats Units, i des d’aleshores és allà. No sap quan fa que hi és, però sap que avui és el dia: avui arribarà el seu amor, el seu cotonet vindrà a visitar-lo. Ho sap perquè ha rebut una notícia del món de fora que canvia tota la història. Ell prepara la rebuda, i crea un gran espectacle en honor a la bellesa, a la fantasia, a l’oblit del soroll i el terror del món de fora. L’amor, la passió, i la bogeria creixen a Orlando en una reivindicació del dret a la vida des de la profunda ferida d’un noi que espera el seu amor en una obra de teatre.

Divendres 19 a les 21h

Dissabte 20 a les 21h

Diumenge 21 a les 19h

Enllaç a la compra d’entrades.

Deixeu el vostre comentari