L’Amagatall visita al febrer el Parc Agrari del Prat de Llobregat

L’Amagatall visita al febrer el Parc Agrari del Prat de Llobregat

La primera excursió de l’any trenca tots els esquemes i surt de la zona de confort de Collserola per anar a conèixer el Parc Agrari del Prat de Llobregat, el producte local de proximitat i aquesta zona al costat del riu Llobregat que forma part de la Xarxa d’Espais Naturals protegit, promogut i gestionat per la Diputació de Barcelona. És una de les zones agrícoles més antigues i més fèrtils de Catalunya on es potencia el producte local de qualitat i el consum de proximitat.

Dia:  04 de febrer de 2018

Hora: 10h

Punt de sortida: Sortida estació FGC Cornellà – Riera

Distància: 8,5 Km.

Temps estimat: 2h 30min.

Podeu descarregar-vos la fitxa de l’activitat en aquest enllaç.

Per inscripcions i més informació info@lluisosdegracia.cat

Deixeu el vostre comentari