Cistelles ecològiques de verdura, fruita i producte envasat

Cistelles ecològiques de verdura, fruita i producte envasat

Sabies que a Lluïsos de Gràcia tenim una cistella ecològica? Oferim la possibilitat de comprar directament al productor hortalisses i fruita de temporada i de proximitat. Des del mes de febrer també oferim producte envasat ecològic. Volem donar a les persones sòcies i als veïns del barri la possibilitat d’accedir a productes de qualitat, de proximitat sense passar per intermediaris i que es poden recollir còmodament a Lluïsos cada dijous.

A Lluïsos estem treballant per ampliar la cistella ecològica amb altres productes com carn i pollastre ecològics a partir de finals de febrer ja estaran disponibles.

Qui són els nostres proveïdors?

Els nostres proveïdors són La Caputxeta Eco Vegana i la botiga Ecologicat situada al barri de Gràcia. Fent la compra a través del nostre servei de cistella ecològica t’estalviaràs un 10% en les cistelles i un 6% en els productes de la botiga.

La pots demanar cada setmana seguint aquestes instruccions:

Cistella ecològica de fruita i verdura de la Caputxeta Eco Vegana

1. Entreu a la pàgina web: http://lluisos.cistelles.cat/ i obriu un compte d’usuari. D’aquesta manera el vostre correu electrònic quedarà registrat i cada setmana us enviaran un correu electrònic amb les novetats de la cistella de la setmana.

2. A l’hora d’encarregar una cistella veureu que hi ha quatre possibilitats:
– Cistella + V: Vol dir que la cistella té més varietat de producte.
– Cistella + Q: Vol dir que la cistella té més quantitat de producte.
– Mitja cistella + V
– Mitja cistella + Q

Veureu que els productes són fixes, tot i que si hi ha algun producte que no vulgueu el podeu substituir per un altre de la mateixa cistella (el que feu és augmentar la seva quantitat).

3. Un cop realitzada la comanda rebreu un correu electrònic amb el resum de tot plegat i haureu de fer el pagament a través d’alguna de les modalitats que us ofereix la pàgina.

Altres productes de la botiga Ecologicat

  1. Consulta la llista dels productes disponibles en aquest enllaç (recorda que apliquem un 6% de descompte en tots els preus).
  2.  Escull aliments que vol.
  3.  Envia un email amb el subject: LLUÏSOS-NOM USUARI a comandes@ecologicat.cat
  4. Les cistelles es podran recollir a Lluïsos dijous a partir de les 17 h i pagar en el moment de la recollida (en efectiu o targeta)

Podeu fer les comandes fins als dimecres, a les 12 h del migdia.

La recollida es fa els dijous, a partir de les 17 h

Per més informació o dubtes podeu enviar-nos un correu a info@lluisosdegracia.cat

Deixeu el vostre comentari