Voleu el llibre “Pagesos de ciutat” d’Ester Casanovas?

Voleu el llibre “Pagesos de ciutat” d’Ester Casanovas?

Tens unes jardineres en un racó del balcó i no saps què fer-ne? Et faria gràcia veure créixer els teus tomàquets i enciams, però saps que no tens prou voluntat per anar cada dia als afores de la ciutat? T’agradaria cultivar un hort urbà, però no tens ni remota idea de per on començar i tampoc no disposes de gaire espai? Amb molts anys d’experiència al terrat de casa, Ester Casanovas ens guia pas a pas i ens ensenya a cultivar les nostres pròpies verdures i hortalisses ecològiques. Seguint els seus consells, escrits amb un llenguatge planer i apte per a urbanites sense coneixements previs, aprendrem tot el que cal per iniciar-nos en l’horticultura aficionada i d’autoconsum
amb la mínima inversió possible.

Si l’encarregues a través de Lluïsos et surt a 3 €, t’animes? Envia un correu electrònic a info@lluisosdegracia.cat i demana el vostre exemplar.

image005

Deixeu el vostre comentari