Hosta nou president del col·lectiu d’entitats històriques de Gràcia (G6)

Hosta nou president del col·lectiu d’entitats històriques de Gràcia (G6)

El col·lectiu d’entitats històriques de Gràcia ja té nou president, Oriol Hosta, actualment president de Lluïsos de Gràcia. Aquest col·lectiu agrupa la Fundació Festa Major, Sant Medir, el Centre Moral, el Cercle, l’Orfeó i Lluïsos i segueix complint la seva funció de ser un interlocutor vàlid amb l’ajuntament i donar visibilitat al conjunt d’entitats.

Com a primera novetat Oriol Hosta ha explicat el nou projecte que es vol impulsar des del G6: un seguit de trobades de debat que han anomenat “Parella de Ball”. La idea d’aquesta iniciativa és tractar temes de vital importància com són educació, esport o cultura contraposant dos convidats amb punts de vista diferenciats.

 

Deixeu el vostre comentari