Lluïsos cedeix el teatre a les Llars Providència i Verntallat

Lluïsos cedeix el teatre a les Llars Providència i Verntallat

Les Llars Providència i Ventallat de Salut Mental Gràcia, veïnes de Lluïsos i entitat que treballa en l’àmbit del a salut mental, podran assajar a Lluïsos Teatre gràcies a la cessió que s’ha fet de l’espai. Els usuaris seran els encarregats de donar vida a un text teatral escollit realitzant totes les funcions pròpies d’un teatre professional. Des d’adaptar el guió, encarnar un paper o confeccionar el decorat i el vestuari, buscar la música, maquillar els actors i deixar-ho tot preparat perquè el dia de la representació funcioni com la maquinària del rellotge. 

Per fer el projecte possible es compta amb la col·laboració de persones i entitats de fora del centre, així com un espai comunitari, en aquest cas Lluïsos Teatre, on poder realitzar tant la preparació com l’actuació.

Des de Lluïsos estem molt contents amb aquesta col·laboració, ja que considerem el teatre una eina transformadora i d’inclusió social importantíssima. I pensem que aquesta col·laboració serà un èxit i molt beneficiosa per a totes les parts.

Deixeu el vostre comentari