“Golden Joe” la nova proposta de Sotacabina, s’estrena divendres 16

“Golden Joe” la nova proposta de Sotacabina, s’estrena divendres 16

Ser o no ser. Golden Joe no s’ha formulat mai aquesta pregunta. Posseir és la seva única divisa. Hereu d’un imperi financer a la City londinenca, uns determinats esdeveniments fan que descobreixi que l’home no és un robot mancat de sentiments. No havia pensat que es podia estimar, sofrir, riure o plorar. Finalment s’adona que alguna cosa fa pudor de podrit al reialme del capitalisme. Aconseguirà humanitzar-se? Val la pena esdevenir humà? A través d’aquest personatge, amb Hamlet com a referència, es planteja l’eterna qüestió de la condició humana.

Autor: Eric-Emmanuel Schmitt
Direcció: Josep Maria Salvadó
Repartiment:
Golden Joe: Xavier Longàs
Cecily: Paula Rebollo
Meg: Raquel DÍaz
Archibald: Héctor Aguilar
Guilden: Pedro Alberto Galván
Rosen: Salvador Pérez
Weston: M. Amor Peix
Stellwood: Guillem Mariné
Arthur: Albert Bennassar
Fortin: Montse Giralt

Deixeu el vostre comentari