L’amagatall: a la recerca de les fonts de Collserola

L’amagatall: a la recerca de les fonts de Collserola

Per celebrar el Dia Mundial de l’Aigua 2018 s’organitzen un seguit d’activitats relacionades amb el canvi climàtic i la gestió de l’aigua. Des de Lluïsos contribuïm en aquestes activitats amb la  sortida orgnaitzada per L’Amagatall. Proposem una ruta per la serra de Collserola on visitarem algunes de les nombroses fonts d’aigua que podem trobar en aquest espai natural. En concret veurem les fonts del Roure, de la Tenebrosa, del Bacallà, d’en Borni, del Cigró, de Betlem i del Mont.

Aquesta activitat és gratuïta i s’emmarca dins de les activitats de la #Verdinada2018. És imprescindible la inscripció a través del correu electrònic info@lluisosdegracia.cat

Dia i hora: 25/03/2018 -10:00h a 13:30h
Preu: gratuït

Deixeu el vostre comentari