El Club de Lectura tanca el curs amb la presència de l’autora Maria Cabrera

El Club de Lectura tanca el curs amb la presència de l’autora Maria Cabrera

El llibre escollit per a la darrera sessió del Club de Lectura 2017-18 ha estat “La Ciutat Cansada” de Maria Cabrera premiada amb el premi Carles Riba de Poesia lliurat el dia de Santa Llúcia del 2017. L’autora ha assistit a la darrera sessió per explicar la seva intencionalitat i com va anar teixint aquest llibre de poemes amb alguns textos en prosa i vers.

Es va llicenciar en Filologia catalana per la Universitat de Barcelona i ha fet una tesina sobre lingüística. L’any 2004 va guanyar el premi Amadeu Oller per a joves poetes inèdits amb el poemari Jonàs, i d’aleshores ençà no ha deixat d’escriure. “A poc a poc, però, perquè no se li vessin els versos abans de dir-los”.

Aquest darrer llibre de la sessió ha estat possible gràcies a la col·laboració d’Òmnium Gràcia.

 

MariaCabrera_LaCiutatCansada (3)MariaCabrera_LaCiutatCansada (1bx)

Deixeu el vostre comentari