Lluïsos acollirà el dejuni públic per denunciar la repressió política

Lluïsos acollirà el dejuni públic per denunciar la repressió política

L’Assemblea Nacional Catalana ha convocat un Dejuni públic per denunciar la repressió política de l’Estat en diferents entitats. A Lluïsos començarà el dissabte 17 de març i s’allargarà una setmana. Durant aquests dies hi ha previstes diferents activitats a l’entitat musicals, esportives, culturals.

A cada espai de dejuni hi haurà diverses persones que dejunen, només prenent aigua, durant un mínim de dos dies i fins a un màxim d’una setmana, segons les seves possibilitats i lliure compromís. Es faran relleus de manera que el dejuni es mantindrà el temps que es consideri convenient.

Podeu consultar tota la informació sobre el Dejuni al web www.prouostatges.cat o bé a la pàgina de l’Assemblea Nacional.

Dejuni_2018_CartellGeneral

 

Deixeu el vostre comentari