Vine a donar sang a Can Musons dissabte 17 de març #SangBlava

Vine a donar sang a Can Musons dissabte 17 de març #SangBlava

La campanya especial de la Vila de Gràcia, Sang Blava torna dissabte 17 de març a l’Espai Albert Musons (Alzina, 7) de 10 a 14 hores. Com a novetat han posat en marxa un aplicatiu per poder demanar hora amb antelació.

La iniciativa està organitzada pel Banc de Sang i Teixits i els Castellers de la Vila de Gràcia, amb el suport del districte i d’altres entitats gracienques com el Col·lectiu d’entitats culturals històriques de Gràcia (G6), la Coordinadora de Colles de Cultura, l’Associació de Donants de Sang de l’Hospital Sant Pau, la colla de diables, associacions de veïns i comerços particulars.

La campanya es podrà seguir a Twitter amb l’etiqueta #sangblava.

Per ser donant s’ha de tenir entre 18 i 70 anys, gaudir de bona salut, pesar 50 quilos o més i no cal estar en dejú.

Les dones poden donar sang fins a 3 vegades l’any i els homes fins a 4 vegades.

Deixeu el vostre comentari