Vols saber-ho tot sobre com fer un Hort Urbà?

Vols saber-ho tot sobre com fer un Hort Urbà?

Dins de les activitats de la Verdinada 2018 no hi podia faltar un taller sobre l’Hort Urbà. Aquest any celebrem els 10 anys dels horts de Lluïsos i en aquest temps ens hem convertit en un referent al Barri de Gràcia sobre temes verds i d’horticultura de ciutat.

Dijous 22 de març a les 18.30h la Cooperativa Tarpuna Iniciatives Sostenibles serà l’encarregada d’impartir aquest taller introductori i pràctic. La xerrada – taller sobre el cultiu d’hortalisses en recipients inclourà:

  • Aspectes bàsics per a fer un hort en recipients.

  • Diferències entre el cultiu a terra i el cultiu en recipients

  • Associacions i rotacions de cultiu

  • El manteniment de l’hort: reg, abonat i plagues

Inscripcions a info@lluisosdegracia.cat

TALLER_HortUrbà

Deixeu el vostre comentari