Torna el torneig de bàsquet adaptat Sant Jordi a Lluïsos de Gràcia

Torna el torneig de bàsquet adaptat Sant Jordi a Lluïsos de Gràcia

Il·lusió, esforç i molta superació personal són les claus de l’èxit del torneig Stiga de Bàsquet Adaptat Sant Jordi. Fa 6 anys que Lluïsos de Gràcia i l’Associació Catalana d’Integració i Desenvolupament Humà (acidH) l’organitzem per tal de donar visibilitat i reconeixement d’aquests equips de bàsquet que lluiten per la integració social de les persones amb intel·ligència límit.

La pista de bàsquet de Lluïsos de Gràcia acollirà el dia 22 d’abril a quatre equips masculins (FEDAMAR Valldemia Premià, Encert Sant Martí, Lleixa i Lluïsos de Gràcia-acidH) i dos femenins (Encert Panteres i Lluïsos de Gràcia-acidH Fem).

El Torneig que començarà a les 08.45h amb el sorteig de creuaments i es preveu que acabi a les 13:45h amb el lliurament dels premis. A les 11.30h un cop acabades les semifinals masculines es faran els parlaments i la presentació institucional per part dels representants de les entitats i del padrí de l’esdeveniment.

Deixeu el vostre comentari