El Xino-Xano visita el Turó Gros de Vallbona (Serra del Tallat) a l’Urgell

El Xino-Xano visita el Turó Gros de Vallbona (Serra del Tallat) a l’Urgell

El dia 8 de març el Xino-Xano visitarà la comarca de l’Urgell. L’itinerari transcorre per camins de muntanya sense cap dificultat especial i, en general, per pistes. L’objectiu d’aquesta sortida, és pujar al cim del Turó Gros de Vallbona, el sostre de la comarca de l’Urgell. Sortirem de Rocallaura, un poblet petit, bonic, net i polit  (tal com diuen per aquells  indrets) i resseguirem un itinerari de la memòria històrica.

Durada: 4.15 h

Desnivell: 300 m

Ruta circular:

Dificultat: Fàcil

 PROGRAMA: 8.00 h Sortida del carrer Escorial, entre Encarnació i Reig i Bonet. Arribar 15 min. abans. 

Anirem per autopista AP- 2 fins a la sortida de Montblanc on agafarem la C-14 direcció Tàrrega fins al desviament a Rocallaura. En aquest poble aparcarem i esmorzarem, NO HI HA BAR

A les 10.30 h puntualment començarem a caminar.

ITINERARI: Rocallaura – Balneari de Rocallaura – Serra del Manantial – Niu de metralladores – Pla del Bisbe – Montblanquet – Turó Gros de Vallbona (804 m.) Cap del Coll – Santuari del Tallat – Rocallaura.

L’arribada a Barcelona està prevista al voltant de les 19.00 h, si el trànsit ho permet.

Us preguem que, si voleu venir, aviseu uns dies abans a en Jaume Serrano (tel. 932 193 955) per tal de facilitar una bona organització i preveure que tothom tingui transport.

La següent excursió serà el dia 13 de maig del 2018

Es recorda que tots els participants  a les excursions del Xino-Xano, vénen sota la seva responsabilitat. Cal tenir el carnet de la Federació de Muntanya, o una assegurança que cobreixi qualsevol accident en la pràctica del muntanyisme.

Deixeu el vostre comentari