L’Amagatall visita les fonts d’aigua de Collserola

L’Amagatall visita les fonts d’aigua de Collserola

Dissabte 14 d’abril recuperem la sortida de l’Amagatall que es va haver d’anul·lar per pluja. La sortida es farà a la serra de Collserola per anar a descobrir la ruta de les fonts d’aigua i és una activitat que s’inclou dins de les activitats de la Verdinada i del Dia Mundial de l’Aigua.

Al principis del segle XX, hi havia documentades unes 250 fonts per tota la serra. Actualment, podem dir que només en resten poc més de 150, i d’aquestes un 50% tenen cabals d’aigua intermitents, mentre que les altres són eixutes.

Podeu apuntar-vos a l’activitat enviant un correu a info@lluisosdegracia.cat

 

14 Abril 2018_bx

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Deixeu el vostre comentari