Els Truks recullen finançament pels campaments d’estiu amb una festa

Els Truks recullen finançament pels campaments d’estiu amb una festa

Dissabte 7 d’abril a la Plaça del Nord hi tindrà lloc la CucaFarra, la festa que el grup de grans de l’Agrupament Escolta de Lluïsos han organitzat per tal de recollir finançament per als campaments que aquest estiu duran a terme a Eslovènia. Els campaments es duran a terme en una granja on es treballarà i ajudarà a la família que hi viu.

La festa començarà a les 11h amb música i Jam Session per a qui s’animi, també hi haurà activitats esportives per a la gent que vingui i un vermut popular.

A les 14h es farà un dinar a base d’amanida de pasta i botifarres amb pa amb tomàquet per 8€ (hi haurà opció vegana). A les 16.30h cau per a tothom i a les 17.30h Quinto. A les 19.30h començarà un Cercatasques i a partir de les 21h hi ha organitzat un sopar d’entrepans i música de PD’s fins la 1h de la nit.

Totes les activitats estan obertes a tothom!

 

Deixeu el vostre comentari