No saps quin llibre regalar per Sant Jordi? Et donem idees!

No saps quin llibre regalar per Sant Jordi? Et donem idees!

La Susanna Álvarez és la nostra prescriptora literària de capçalera i la impulsora del Club de Lectura de Lluïsos de Gràcia. En previsió de l’arribada de Sant Jordi hem decidit demanar-li dues recomanacions de lectures i aquests han estat dos dels títols escollits:

ComSEsbravaLaMalaLlet

Com s’esbrava la mala llet, d’Antònia Carré-Pons

Barcelona: Club Editor, febrer 2018

119 pàgines

Com s’esbrava la mala llet és el setè títol que publica Antònia Carré-Pons i un cop més és diferent a la resta d’obres seves. Per primer cop treballa amb contes, on amb humor i amb una prosa despullada i directa ens ofereix vuit relats que tracten de la vellesa i també de la mort. No se sap ben bé si aquest llibre hauria de ser lectura prohibida als geriàtrics del país o si, en canvi, li obrirà les portes d’aquestes institucions per anar-hi a fer col·loquis literaris amb els residents. Llegiu-lo i opineu!

ElsBarcelonins

Els barcelonins, Adrià Pujol Cruells

Barcelona: L’Avenç, gener 2018

150 pàgines

Aquest llibre recull els 12 articles de Adrià Pujol Cruells va escriure a la revista L’Avenç l’any 2016. Els barcelonins és un llibre que cal situar a mig camí entre novel·la, assaig, escriptura del jo i artefacte experimental, on la varietat de recursos (l’humor, les llistes, els diàlegs i la utilització de la segona persona del singular) us mantindran enganxats a la lectura. Existeixen els barcelonins? No us perdeu aquest i altres llibres anteriors de l’autor!

 

Deixeu el vostre comentari