Donem per celebrats els 15 anys de titelles!

Donem per celebrats els 15 anys de titelles!

Diumenge dia 29 de maig Lluïsos de Gràcia es va omplir -literalment- de nens i nenes per celebrar els 15 anys de programació de titelles. Era un moment de l’any molt esperat ja que aquesta temporada ha estat la quinzena de titelles i la primera que en que s’ha estrenat amb èxit la programació de nadons.

L’amenaça de pluja va fer que l’activitat que s’havia de dur a terme a la plaça es traslladés a l’interior del teatre i a la pista de Bàsquet.

Els més menuts i les seves famílies van poder gaudir de l’espectacle “Pipa, el titella meravella” de la Cia. La Puntual i en acabat el Professor Karoli va protagonitzar tot un espectacle amb les seves rodes i bicicletes. En acabar es va repartir xocolata per a petits i grans!

Slider_PipaTitella_Festa

Deixeu el vostre comentari