Donem suport a la Plataforma Riera de Cassoles!

Donem suport a la Plataforma Riera de Cassoles!

La plataforma Riera de Cassoles, té com a objectiu el canvi de nom de l’avinguda Príncep d’Astúries per l’històric Riera de Cassoles. Per aquest motiu des del dia de Sant Jordi s’estan recollint signatures per poder presentar la proposta a l’àrea de Participació de l’Ajuntament.

A més dels punts de recollida de signatures que es troben en zones estratègiques dels carrers de la ciutat, també es pot signar a l’Orfeó Gracienc, La Violeta de Gràcia, les llibreries Lesseps i Ona i a Lluïsos de Gràcia, A Sarrià-Sant Gervasi la Casa Orlandai també disposa de plecs per signar-hi.

Fins el 18 de juny es podran recollir 600 signatures de veïns de Gràcia i  700 de veïns de Sant Gervasi a partir de les quals ja es pot incloure la iniciativa en un punt de l’ordre del dia dels plens dels dos districtes. Un cop es validin les signatures, l’informe favorable s’elevarà a la ponència de nomenclàtor de ciutat, i serà aquesta la que finalment decidirà.

Si estàs d’acord amb el canvi de nom, t’animem a signar!La plataforma Riera de Cassoles, té com a objectiu el canvi de nom de l’avinguda Príncep d’Astúries per l’històric Riera de Cassoles. Per aquest motiu des del dia de Sant Jordi s’estan recollint signatures per poder presentar la proposta a l’àrea de Participació de l’Ajuntament.

A més dels punts de recollida de signatures que es troben en zones estratègiques dels carrers de la ciutat, també es pot signar a l’Orfeó Gracienc, La Violeta de Gràcia, les llibreries Lesseps i Ona i a Lluïsos de Gràcia, A Sarrià-Sant Gervasi la Casa Orlandai també disposa de plecs per signar-hi.

Fins el 18 de juny es podran recollir 600 signatures de veïns de Gràcia i  700 de veïns de Sant Gervasi a partir de les quals ja es pot incloure la iniciativa en un punt de l’ordre del dia dels plens dels dos districtes. Un cop es validin les signatures, l’informe favorable s’elevarà a la ponència de nomenclàtor de ciutat, i serà aquesta la que finalment decidirà.

1 Comentari
  • paveli 2018 maig 16 / 04:56

    Riera afegeix que “per la nostra part, treballarem per eliminar les diferències salarials entre homes i dones, la manca d’equitat entre gèneres en els llocs directius, lluitarem contra la feminització de la pobresa i per una maternitat lliure i segura, entre d’altres reivindicacions”. En el ple va prosperar també l’aprovació d’una modificació del protocol contra l’assetjament laboral. La regidora es felicita també de l’aprofundiment en les mesures “per lluitar també contra la discriminació de les persones ‘trans'”.

Deixeu el vostre comentari