Torna el “Renova la teva roba” del 14 al 18 de maig

Torna el “Renova la teva roba” del 14 al 18 de maig

Torna el “Renova la teva roba”  de primavera per fomentar el consum conscient i la prevenció de residus. Aquesta iniciativa promoguda per entitats, associacions i equipaments de la ciutat compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

A Lluïsos de Gràcia som un dels 25 punts d’intercanvi que es troben a Barcelona i on podeu portar la vostra roba a canvi de cupons “Renoves” que després podreu intercanviar per la roba que més us agradi a qualsevol punt de la xarxa.

Dilluns 14, dimarts 15 i dimecres 16 podeu venir a portar la vostra roba i dijous 17 i divendres 18 a intercanviar els “Renoves”. Podeu consultar els dies de recollida i d’intercanvi de la resta de punts de Barcelona en aquest document.

Normes de funcionament: en el lliurament de roba per participar en el “Renova la teva roba” s’admetran un màxim de 10 peces de roba (excepte jaquetes i abrics, 2 com a màxim) per persona. La roba ha d’estar neta, en bon estat, sense forats, descosits ni taques. Només s’acceptarà roba de vestir. No s’agafaran sabates, roba interior o de la llar. La roba recollida serà bescanviada per “renoves” que seran utilitzats després per poder fer l’intercanvi.

A l’intercanvi, es podran agafar com a màxim 10 peces (excepte jaquetes i abrics, que en són 2 com a màxim). En el cas de roba de nadons també hi haurà les mateixes limitacions. No es podran utilitzar “renoves” d’altres edicions.

Deixeu el vostre comentari