Voleu participar a la 1a Trobada Nacional d’Ateneus?

Voleu participar a la 1a Trobada Nacional d’Ateneus?

La Federació d’Ateneus de Catalunya impulsa la 1a Trobada Nacional d’Ateneus, que tindrà lloc el dissabte, 19 de maig, a Figueres. L’objectiu de la trobada és crear sinergies i fer xarxa entre diferents entitats d’arreu de Catalunya. La programació compta amb una visita cultural, el matí del dissabte, un dinar popular, i una quina a la tarda. Aquesta trobada es podrà complementar amb altres activitats com l’obra de teatre ‘La filla del seu pare’ divendres a les 21h, l’exposició ‘Ateneus. Cultura i Llibertat’ durant la jornada de dissabte, i el concert de sardanes el mateix dissabte a la nit i el 57è Aplec de la Sardana de Figueres de diumenge.

Preu, inscripcions i reserves

El preu per persona de la reserva, que inclou el dinar, és de 22€. Ens heu de comunicar si voleu venir i quantes persones sou al correu secretaria@lluisosdegracia.cat abans del dia 11 de maig. Hi haurà autocars que sortiran des de Barcelona.

Tots els detalls concrets de la trobada es poden trobar en el fulletó informatiu o al web de la Federació d’Ateneus.

Deixeu el vostre comentari