La quota extra de Lluïsos de Gràcia: per a què serveix?

La quota extra de Lluïsos de Gràcia: per a què serveix?

Com sabeu dues vegades l’any, a més a més de la quota de soci de Lluïsos, us arriba la quota extra de 13 €. Aquesta mesura es va decidir ja fa uns anys per assemblea general per tal de crear un fons per poder assumir les obres que finalment es van dur a terme el 2014 i es van inaugurar el 2015. Actualment es destinen a pagar la hipoteca d’aquestes obres.

Pensem que és un bon moment per recordar que som un dels ateneus culturals amb una menor dependència de subvencions i ajudes externes. Això és possible per la contribució de tots els socis i sòcies que gràcies a la vostra participació en les activitats i implicació en aquesta entitat centenària l’ompliu de vida.

Recordeu que la vostra quota de soci té desgravacions fiscals importants ja que Lluïsos és entitat declarada d’Utilitat Pública i forma part del Cens de Foment de la Llengua Catalana. Informeu-vos de com fer-ho en aquest enllaç i recordeu passar per Secretaria per actualitzar les vostres dades fiscals.

Deixeu el vostre comentari