“La cultura ens fa lliures” va reunir més de 250 persones

“La cultura ens fa lliures” va reunir més de 250 persones

L’auditori de l’Espai Jove La Fontana es va omplir, diumenge dia 13 de maig, per donar suport als familiars dels exiliats i els presos polítics en un acte carregat d’emoció. Més de 250 persones, entre les que hi havia familiars de Carles Puigdemont i Clara Ponsatí, van participar a l’acte organitzat per Lluïsos de Gràcia. Damunt de l’escenari el poeta Enric Casassas, la ballarina i coreògrafa Marta Carrasco,  l’artista Pep Bou i el músic Feliu Gasull, acompanyats per la Coral Cantiga i el pianista Víctor Valls van fer-se seu el lema “La Cultura ens fa lliures” i van abocar-hi tot el seu talent per fer-ho possible.

Durant l’acte es va projectar un vídeo del Conseller de Cultura Lluís Puig, que des de l’exili va fer arribar a totes les persones presents un missatge d’optimisme, de força i d’escalf, va agrair el gest i va assegurar que de ben segur aquests actes ens ajuden a ser una mica més lliures a través de la cultura.

En total es van recollir 2.300 € que es destinaran a l’Associació Catalana pels Drets Civils. L’acte també va comptar amb la col·laboració dels Ateneus per la Democràcia.

Deixeu el vostre comentari