La Junta de Seccions fa propostes per millorar el civisme i el soroll

La Junta de Seccions fa propostes per millorar el civisme i el soroll

La Junta de Seccions del dia 22 de maig va ser una de les més concorregudes del curs. Aquest espai de trobada entre dirigents i representants de les diferents seccions de la casa amb la Junta Directiva, té a més a més com a objectiu buscar solucions a problemes comuns que afecten de forma directa o indirecta a tots els usuaris de l’entitat.

En aquesta ocasió els temes que es van tractar van ser les necessitats d’espais per les seccions;  les activitats grogues dutes a terme a l’entitat; es va animar a tothom a participar a les activitats de Sant Lluís; es va presentar el projecte iniciat de recuperació de la memòria històrica  i el calendari 2018-19.

A més a més es van treballar diferents propostes per millorar el civisme dins i fora de l’entitat. Un dels temes de major controvèrsia és el soroll i les queixes dels veïns. Per tal d’ajudar a reduir-lo, fins i tot quan no es tracta d’una activitat de l’entitat ni de persones sòcies i usuàries, s’han pensat algunes accions per conscienciar a dins i a fora de la necessitat de respectar el descans i de no fer soroll.

En els següents dies us anirem mostrant algunes d’aquestes propostes.

Deixeu el vostre comentari