Tornen els titelles escolars! Ens ajudeu a fer difusió?

Tornen els titelles escolars! Ens ajudeu a fer difusió?

Lluïsos Teatre ofereix part de la seva programació de titelles a les escoles. Ja tenim preparats els 4 espectacles que es podran veure a partir del novembre. Ens acompanyaran companyies de gran trajectòria i espectacles que hem escollit amb molta cura perquè s’ajustin al màxim als valors que ens agrada transmetre. Per tal d’arribar al màxim de gent i omplir la nostra sala de teatre volem demanar-vos que ens ajudeu a fer-ne difusió entre les escoles dels vostres fills i filles, nebots i nebodes, nets i netes fent-ho arribar a tothom que hi pugui estar interessat.
Acostem les escoles al la programació de Lluïsos Teatre!

Podeu consultar tota la programació escolar al web de Lluïsos Teatre.

Deixeu el vostre comentari