Lluïsos Teatre obre nova convocatòria de Residències Teatrals

Lluïsos Teatre obre nova convocatòria de Residències Teatrals

Fomentar el teatre emergent i crear espais per a les joves companyies continua sent una de les prioritats de Lluïsos Teatre. Des d’avui i fins el dia 9 de setembre s’obre la convocatòria per optar a passar 3 mesos de residència artística a Lluïsos de Gràcia aprofitant les sales d’assaig i amb estrena al gener de 2019.

Ja es poden  consultar les bases de la convocatòria de residències artístiques la companyia seleccionada es donarà a conèixer a finals de setembre.

S’han estrenat espectacles com “La Trinxera” de Cia. Laura; “Dins la cova” de la Cia. Coralines; “Bareclona (Contra La Paret)” del Col·lectiu LaPùblica; o “Life is Real” de L’Ostra28. Alguns d’aquests muntatges han fet el salt a El Maldà, al Grec Festival de BarcelonaFira Tàrrega i la Sala Flyhard entre d’altres. L’any passat es van acollir dues residències: Orlando BOOM i Histèriques.

Podeu seguir totes les novetats de Lluïsos Teatre a través del web www.lluisosteatre.cat, el facebook.com/lluisosteatre i el twitter.com/lluisosteatre.

Deixeu el vostre comentari