Dilluns 9 de juliol gran estrena de teatre inclusiu a Lluïsos Teatre!

Dilluns 9 de juliol gran estrena de teatre inclusiu a Lluïsos Teatre!

El teatre és una eina fonamental de reafirmació i inclusió social. Per aquest motiu quan a Lluïsos de Gràcia ens va arribar la proposta d’acollir l’assaig i l’estrena de l’obra “La Llegenda d’en Pere Pistoles” no vam poder dir que no. Han estats mesos d’assaigs i d’esforç per part de totes les persones protagonistes de l’obra de les Llars Providència i Verntallat de Grup ATRA.  L’Òscar Constantí és un dels educadors responsables del projecte: “Quan ens vam proposar tirar endavant aquesta experiència teatral sabíem que el camí, potser com el del nostre heroi, en Pere Pistoles, faria pujada i ens trobaríem algun revolt complicat. Però la nostra il·lusió i fermesa ens ha fet superar qualsevol contratemps per poder-vos oferir avui el resultat de moltes hores de dedicació”.

El resultat de l’obra que es podrà veure dilluns dia 9 a les 18h el podrem qualificar de teatre inclusiu, el podem anomenar treball comunitari o podem dir-ne integració al barri. Sigui com sigui, el cert és que pugen a l’escenari amb orgull i satisfacció per la feina feta. Aquest projecte és possible gràcies al suport de la Bella Quirze Band de Sant Quirze del Vallès, de la Sala Cabanyes de Mataró i Les Tortugues Band. “Casa nostra ha estat aquests mesos a Lluïsos de Gràcia, on la seva gent que ens han acollit càlidament i ens ha fet sentir protagonistes d’aquesta proposta que esperem us agradi tant com a nosaltres!”

A les 18:00 pujaran a l’escenari aquest grup d’actors que han treballat dur per preparar una obra on hi podrem veure de tot i no ens deixarà indiferents. En acabar taquilla inversa!

Sinopsi: 

La història del nostre heroi, en Pere i les seves pistoles, comença amb la decisió d’anar a cercar la Miquela Peroles, la penyora del seu cor, que uns indis pocavergonyes s’han endut, aparentment a traïció, una nit mentre es pentinava.

En Pere, encoratjat pel xèrif de la Gran Planura i els seus homes, s’encamina carregat de pistoles, cap a les muntanyes blaves on habiten els indis, amb la missió encomanda de rescatar-la.

Un camí ple de misteris amb un final sorprenent!

Deixeu el vostre comentari