La Junta de Seccions es reuneix per parlar de les necessitats d’ETT

La Junta de Seccions es reuneix per parlar de les necessitats d’ETT

El passat dia 5 de juliol es va convocar una Junta de Seccions extraordinària per parlar de les necessitats de l’Escola de Tennis Taula de Lluïsos que, de cara a afrontar el curs vinent, necessita disposar de més espai per a més taules.

La Junta de Lluïsos va introduir la temàtica i la Junta de Tennis Taula va explicar les seves necessitats i es van presentar les opcions de reforma arquitectònica per tal d’habilitar un espai que els permeti tenir entre 8 i 10 taules juntes per poder fer els entrenaments conjunts.

La proposta consisteix en eliminar la separació entre la Sala Nord i la Sala Verda i mantenir una porta entre aquest espai i la Sala Alzina, totes elles situades al soterrani de l’entitat. També es faran millores en el terra, les parets i la il·luminació per tal de fer l’espai més òptim per als entrenaments.

Per tal de poder seguir gaudint d’espais habilitats a Lluïsos per a altres activitats, seccions i lloguers, es va acordar millorar les sales Pau i 1 d’octubre (amb aires i calefacció) i les sales blanca i blava on, a més a més dels aires s’hi posarà un terra i un sostre, il·luminació i una paret de pladur a la sala blava per evitar humitats. Totes elles estan ubicades al recent rehabilitat edifici de Vernatallat.

Aquesta Junta extraordinària també va servir per crear un espai de debat entre les diferents seccions sobre les necessitats de cada una d’elles i de com compartir els espais per trobar un millor equilibri per a totes.

Deixeu el vostre comentari