El procés participatiu “On són les claus” ha finalitzat!

El procés participatiu “On són les claus” ha finalitzat!
Ha finalitzat el procés participatiu per demanar a les persones sòcies i usuàries de Lluïsos idees i propostes per tal de trobar solucions a la pèrdua contínua de claus.
En total han participat 32 persones que ens han deixat 42 propostes diferents. Ara la Junta i l’equip tècnic estudiaran les propostes per veure si són implementables.
Les més esbojarrades, com ara obrir les portes amb un detector ocular o bé entregar una tarja magnètica a cada persona sòcia i canviar totes les portes, hauran d’esperar.
Us agraïm les vostres idees i el fet d’haver esmolat l’enginy per tal d’ajudar-nos a resoldre un tema que ens preocupa molt a totes.
Gràcies!
El participant guanyador de la tapa de patates braves del Bar Perdem el Nord ja ha rebut el correu electrònic amb les instruccions per recollir el premi.
Recordem que no va ser escollit per la proposta, sinó per atzar i que va ser la mà innocent de la Rita, una de les participants al Casal d’estiu de Lluïsos, la que va decidir qui havia de ser la persona guanyadora!

Deixeu el vostre comentari