The Crab Apples: actuaran a la final del DescoNNecta!

The Crab Apples:  actuaran a la final del DescoNNecta!

Després de passar enguany pel Primavera Sound i el Festival Vida seran les encarregades de tancar la Final del Concurs DescoNNecta.

El termini d’inscripció al concurs DescoNNecta s’acaba el dia 12 de setembre.

 

Són joves, majoritàriament noies i van començar tocant en concursos de bandes. Són The Crab Apples originaries de Santa Eulàlia de Ronsana i són la proposta escollida des de Lluïsos de Gràcia i la revista L’Ampli per tancar la tercera edició del DescoNNecta. Venen de viure un estiu immillorable amb concerts en espais tan emblemàtics com el Primavera Sound o el Vida i el 14 de novembre tocarà el torn de Lluïsos Teatre. El concert tancarà la final on les dues bandes escollides després de participar a les semifinals, el 26 i 27 d’octubre, pujaran a l’escenari per fer el seu millor concert.

El concurs de bandes repeteix el format de les altres edicions i constarà de dues fases: les semifinals i la final. Entre tots els inscrits fins el 12 de setembre, es realitzarà una preselecció de grups, que s’anunciaran a finals de setembre en una roda de premsa al Bar Perdem el Nord de Lluïsos. Aquest dia també es posaran a la venda les entrades per la Final.

El jurat encarregat de la preselecció està format per professionals de l’àmbit musical i membres dels festivals Canet Rock i Cruïlla, representants dels segells discogràfics independents Bankrobber i BCore, i components de The Crab Apples a més de membres de l’organització de Lluïsos de Gràcia i de la revista L’Ampli. Les votacions sempre es duran a terme amb el mateix format: 50% públic i 50% jurat. Entre el públic assistent es sortejaran abonaments als festivals que formen part dels col·laboradors del DescoNNecta. Els dos finalistes també rebran abonaments a festivals, assessorament per part d’experts musicals i entraran a formar part del Catàleg del Districte Jove Musical per tal de poder arribar a participar en les Festes  de Gràcia tocant en algun carrer o plaça.

El DescoNNecta originàriament va començar com un cicle de música de petit format per a joves músics d’entre 14 i 22 anys. Des de fa 3 anys el concurs va dirigit a grups formats per músics majoritàriament menors de 25 anys  però mai que superin els 29 anys.

L’any passat els semifinalistes són Capromoscow i Mi primer yo, que van actuar abans de Nueva Vulcano. En la primera edició Snozee i Wood van compartir escenari amb Joan Colomo.

Podeu consultar les bases a www.desconnecta.cat

Deixeu el vostre comentari