L’Escola deTennis Taula de Lluïsos enceta una nova etapa

L’Escola deTennis Taula de Lluïsos enceta una nova etapa

El curs 2018-19 es presenta ple de reptes i novetats per l’Escola de Tennis Taula de Lluïsos de Gràcia amb la confirmació del fitxatge del reconegut entrenador David Soler.

Soler ha estat seleccionador espanyol durant 6 temporades i actual entrenador d’un club francès de primer nivell. Amb aquest fitxatge a més a més s’estrenarà una nova sala d’entrenaments amb fins a 8 taules, sumant-les a les 4 de les que es disposen al gimnàs.

A aquestes novetats afegim la incorporació al primer equip d’en Nil Espert, ex-jugador de la Selecció Catalana de Tennis Taula i que compta amb diverses medalles en campionats de Catalunya en categories d’aleví, infantil i juvenil.

Per tot plegat s’inicia ara una campanya per omplir una nova activitat d’origen Francès anomenada Baby-Ping. Està pensada per nenes i nens d’entre 4 i 7 anys que vulguin iniciar-se en un esport on prima la coordinació, la psicomotricitat, la concentració i les ganes d’aprendre jugant.

El nou taller de Tennis Taula per nenes i nens d’entre 4 i 7 anys estarà obert de 17.30h a 18.30h a partir del dijous 12 de Setembre i les sessions seran dissenyades i realitzades en combinació entre en David Soler (format en aquesta activitat per la Federació Francesa de Tennis Taula – FFTT) i en Fabio Pérez, entrenador de l’entitat des del 2008 i psicòleg.

L’activitat tindrà un cost de 15€/mes si es fa un dia per setmana o bé de 25€/mes si se’n fan dos.

Per més informació us podeu posar en contacte amb la secció de Tennis Taula escolatennistaula@lluisosdegracia.cat

Deixeu el vostre comentari