La Junta de Lluïsos es reincorpora a la feina amb energia

La Junta de Lluïsos es reincorpora a la feina amb energia

Dimarts a les 20h la Junta de Lluïsos s’ha reunit, com es habitual una vegada al mes, per començar a encarar el nou curs 2018-19. Aquest any hi haurà canvis importants ja que a l’Assemblea General es renovaran alguns dels càrrecs i per tant hi ha molts temes a pensar en un curs que es preveu ple de reptes i novetats. Aquest estiu ha servit per desconnectar però també per seguir pensant en com millorar la gestió de l’entitat.

Un exemple són les obres que també hem fet aquest estiu. L’any passat es van habilitar les sales de Verntallat que vam batejar amb els noms de Sala 1 d’octubre i Sala de la Pau. Aquest any s’han unit la sala Alzina i la Sala nord per crear un nou espai on l’Escola de Tenis Taula pugui entrenar i créixer.

Aquest setembre estem preparant una Benvinguda al Dirigent, hem tancat els casals d’estiu amb èxit d’assistència i posem fil a l’agulla als festivals dels joves amb el Màgicus i el DescoNNecta. L’inici del curs es complementa amb la nova temporada de Titelles i Nadons, les inscripcions de Tallers obertes i els projectes verds a tota vela. Per la seva banda hem vist les seccions treballant per preparar el nou curs.

Us seguirem explicant les novetats en els butlletins setmanals per tal de fer seguiment del dia a dia de Lluïsos i de la feina, moltes vegades invisible, que fa la Junta Directiva de l’entitat.

Deixeu el vostre comentari