Vols pintar un conill del Màgicus 2018? El dia 20 t’esperem a Lluïsos

Vols pintar un conill del Màgicus 2018? El dia 20 t’esperem a Lluïsos

El Màgicus 2018 consta de diferents activitats: el Concurs de Joves Mags, la Gran Gala de Màgia, el Taller de Màgia, la Màgia als Mercats i com a novetat una Màster Class amb una eminència internacional de la manipulació: Nicola Striebel

A tot això hi sumem la col·laboració que l’Eix Comercial de Gran de Gracia amb els Aparadors Màgics. Una activitat que exposa en els aparadors dels comerços col·laboradors els conills del Màgicus, apadrinats per diverses entitats, envaeixen els aparador de l’Eix Comercial de Gran de Gràcia. De l’1 al 7 d’octubre es podran veure exposats.

Per tal de decorar aquests conills necessitem ajuda i col·laboració dels més petits! Veniu dijous a les 17h a Lluïsos de Gràcia i ajudeu-nos a decorar-los!

 

Deixeu el vostre comentari