La Coral Cantiga arrenca el curs amb les piles carregades

La Coral Cantiga arrenca el curs amb les piles carregades

La nova temporada de concerts ja ha començat i la Coral Cantiga es prepara per un curs ple d’activitats.

Dissabte, 29 de setembre de 2018 – 20h
Diumenge, 30 de setembre de 2018 – 18h

Al Centre Cultural de Terrassa “CARMINA BURANA” de Carl Orff amb la Crea dance company by Maria Rovira. Actuaran la Coral Cantiga, el Cor Montserrat, el Cor infantil Sant Esteve, la Massa Coral i els Percussionistes de Barcelona.

Més informació >

Divendres, 12 d’octubre de 2018 – 17h

A l’Àgora de la ciutat grega d’Empúries “Impressionisme: l’escola francesa i la seva projecció en els compositors catalans”.

Obres de Debussy, Toldrà, Mompou i Montsalvatge.

En motiu del centenari de la mort del francès Claude Debussy i el 125è aniversari del naixement del català Frederic Mompou a portat a la Coral Cantiga a proposar un concert on es destaquen les influències de la música francesa de finals del s. XIX sobre la tradició catalana de la Renaixença i el Modernisme, cap a l’escola Noucentista, on el color, la forma, i l’harmonia prenen dimensions diferents, a través de les versions corals de cançons de Frederic Mompou, Eduard Toldrà i Xavier Montsalvatge.

Més informació >

Deixeu el vostre comentari