Del 5 al 8 d’octubre arriba la novena edició del Màgicus!

Del 5 al 8 d’octubre arriba la novena edició del Màgicus!

La màgia té una cita des de fa 9 anys a Barcelona i més concretament al barri de Gràcia. El Festival Màgicus organitzat per Lluïsos de Gràcia acollirà entre el 5 i 7 d’octubre a mags professionals i amateurs d’arreu del món.

El dia 1 d’octubre l’Eix Comercial de Gràcia es despertarà lluint els conills decorats que són el símbol del festival i anuncien que s’acosta el cap de setmana més màgic de l’any. Aquesta activitat es fa en col·laboració amb escoles del barri i amb les seccions de Lluïsos de Gràcia que pinten i decoren els diferents conills.

El divendres dia 5, els joves mags hauran de demostrar les seves habilitats al Concurs de Joves Mags. Sis joves mags, assessorats per la figura del coach que per segon any consecutiu els ajudarà a assajar i polir els números, competiran i es jugaran la seva participació a la gran Gala de dissabte. Enguany el coach escollit és Enric Magoo Director artístic del Festival Internacional de Màgia de Badalona – Memorial Li-Chang, i un dels il·lusionistes catalans més reconeguts internacionalment. (Premi Mundial de Màgia Còmica, el Gran Premi Nacional de Màgia i el prestigiós Mandrake d’Or). Magoo També serà l’encarregat de presentar la Gran Gala de dissabte, un dels moments més esperats del Màgicus 2018. Es mantenen les dues sessions, a les 17:30 i a les 20:30h, on actuaran Paupí el Mago, Berko, Albert Llorens, Nikolai Striebel i Enric Magoo També hi participarà el jove mag guanyador del Concurs de Mags.

La Màgia als Mercats s’ha convertit en una de les activitats imprescindibles de la programació del Festival de Màgia Jove com a concurs d’espectacles de màgia de carrer i amb votació popular. Els mercats on es podrà veure són:  El mercat de la Llibertat, Mercat de la Concepció i Mercat del Ninot i el recentment inaugurat Mercat de Sant Antoni.

Diumenge es consolida com a jornada formativa on els més petits podran aprendre els seus primers trucs de màgia al Taller de Mags que començarà a les 11h i per primera vegada incorporem el format de la Masterclass. El convidat és l’expert en manipulació Nikolai Striebel, vingut d’Alemanya que impartirà la sessió a les 11:30h a Lluïsos de Gràcia. El preu de la inscripció anticipada és de 10€ i el mateix dia de 15€.

Més informació: Web del Màgicus / comunicacio@lluisosdegracia.cat

Deixeu el vostre comentari