Lluïsos Teatre tanca la convocatòria de residències amb 7 propostes

Lluïsos Teatre tanca la convocatòria de residències amb 7 propostes

Lluïsos Teatre ha tancat la convocatòria de Residències artístiques amb un total de 7 propostes presentades. La comissió artística formada per: un membre de la junta directiva de Lluïsos de
Gràcia, la coordinadora de Lluïsos Teatre i professionals del sector de les arts escèniques (actrius i directores), es reunirà a final de setembre per escollir la proposta guanyadora.

La companyia disposarà de 3 mesos d’assaig (octubre, novembre i desembre) a les instal·lacions de l’entitat i comptarà amb suport en la comunicació i difusió de l’estrena dels muntatges, que serà el mes de gener. La participació a les residències no suposarà cap tipus de cost per les companyies.

Aquesta iniciativa es va impulsar després de detectar les necessitats plantejades per joves creadors que acudien a Lluïsos Teatre a la recerca d’un espai on assajar i crear. Trobar espais d’assaig amb bones condicions és una complicació per les companyies de nova creació, per aquest motiu, donar-hi resposta s’ha convertit en una de les prioritats del nou Lluïsos Teatre.

1 Comentari
  • Teresa Urroz 2019 Mar 15 / 18:17

    Hola! Voldria saber quan es convoquen noves plaçes de residència per creació teatral per preparar espectacle a la tardor del 2019.
    Gràcies

Deixeu el vostre comentari