El DescoNNecta presenta el cartell de la seva tercera edició

El DescoNNecta presenta el cartell de la seva tercera edició

El vestíbul de Lluïsos de Gràcia es va convertir en escenari de la presentació del concurs DescoNNecta el 25 de setembre, quan vam fer públics els noms dels seleccionats per participar a la tercera edició del festival. Els dies 19 i 20 d’octubre els grups Anairam, Bluejoy, Circo Paraiso, Brush, Joel Gómez i OZY MC es veuran les cares d’amunt de l’escenari durant les semifinals.

A la presentació hi eren presents membres de l’organització – Lluïsos de Gràcia i L’Ampli –, un representant del Festival Cruïlla com a membre del  jurat, una component del grup The Crab Apples, la banda convidada enguany a tancar la gala final del concurs on s’enfrontaran els dos finalistes, i un membre grup guanyador de l’edició passada: Capromoscow.

Les semifinals es duran a terme en dues tandes els dies 19 i 20 d’octubre a les 20h al pati de Lluïsos de Gràcia. Els grups es seleccionaran a través de la votació popular (50%) i de la decisió del jurat (50%) i els dos finalistes s’enfrontaran en un concert final el dia 16 de novembre al Teatre de Lluïsos fent de teloners de The Crab Apples.

També participaran com a jurats una representant del Canet Rock i  un representant del segell discogràfic independent Bankrobber i altres periodistes i crítics musicals especialitzats.

Deixeu el vostre comentari