Presentem la temporada del Club de Lectura: el 22 d’octubre

Presentem la temporada del Club de Lectura: el 22 d’octubre

Dilluns 22 d’octubre presentarem a la sala balcons la nova edició del Club de Lectura de Lluïsos de Gràcia.  En aquesta sessió oberta per a presentar els llibres que hem escollit per al club de lectura llegirem i comentarem fragments de Per què no llegeixo?, de Francesc Orteu, una activitat que se suma al Cicle d’Humor del Districte de Gràcia ‘Gràcia Riu 2018’.

A les 19 h us esperem a totes i tots per explicar-vos les novetats d’aquest any i per donar a conèixer els llibres escollits, presentar el calendari, vendre els llibres i fer les inscripcions.

Us podem avançar que les sessions del club de lectura tindran lloc sempre en dilluns, a partir de les 19.30 h.

El preu per assistir dues sessions (1 llibre) serà de 12 € + el llibre de regal.

El preu per assistir a totes les sessions (8 en total, 4 llibres) serà de 30 € + els llibres de regal.

A totes les persones interessades a participar en el Club de Lectura heu d’enviar un correu a secretaria@lluisosdegracia.cat per tal de preveure el nombre d’exemplars dels llibres que hem de tenir preparats.

El Club de Lectura va néixer fa 5 anys amb l’objectiu de donar a conèixer la feina dels escriptors i de les escriptores en llengua catalana, i acostar-la al màxim nombre de lectors i lectores. La iniciativa també buscava donar impuls a les editorials independents que editen en català i fer visible la feina de traductores i traductors, entre altres. Les sessions estan impartides per la nostra experta de capçalera Susanna Álvarez.

1 Comentari
  • Marta de Luna i Riera 2018 set. 26 / 16:56

    Segueixo estant interessada en tornar a les sessions del Club de Lectura . Es pot inscriure ja? Les meves dades ja les teniu, però torno a enviar-vos-les.
    Una abraçada

Deixeu el vostre comentari