Donem la Benvinguda a les persones dirigents de Lluïsos!

Donem la Benvinguda a les persones dirigents de Lluïsos!

Dijous ens vam reunir una seixantena de dirigents al Teatre de Lluïsos de Gràcia per assistir a una xerrada amb el títol “Val la pena ser de Lluïsos” impartida per la Laia Mestres, coach i experta en educació emocional. L’objectiu d’aquesta xerrada era posar en valor el fet de formar part de Lluïsos i reflexionar conjuntament sobre la responsabilitat de ser “inspiració i inspiradors” per als joves i les persones sòcies de l’entitat.

En aquesta trobada també es va aprofitar per repartir un Manual del Dirigent entre els assitents amb informacions pràctiques sobre el funcionament de l’entitat i els protocols a seguir en qüestions pràctiques com llogar una sala, demanar diners o organitzar una activitat.

Què s’espera d’un dirigent de Lluïsos?
Lluïsos de Gràcia, durant els seus 163 anys d’història ha mantingut un estil propi pels seus socis i, evidentment, pels seus dirigents. La singularitat del barri on som, les activitats que fem i les persones que en formem part, donen sentit a l’existència de Lluïsos dins d’uns valors on la cultura, el lleure, l’educació i l’esport, entre d’altres, en són els pilars fonamentals.

Com a dirigent tens la confiança de Lluïsos perquè en la teva manera de fer, d’actuar, i de sentir, transmetis a la teva secció els valors de la nostra entitat, inspirats sempre  en la responsabilitat, el respecte a totes les opcions i el compromís amb el país. Et demanem doncs un plus, un esforç especial perquè facis que entre totes ens  sentim que formem part d’un mateix projecte, el projecte Lluïsos. Totes les seccions treballem plegades per aquests valors i objectius, cada una des de la seva singularitat.

Tots som Lluïsos.

Deixeu el vostre comentari