Ens adherim al “Manifest de Defensa i Igualtat de Gènere a l’Esport”

Ens adherim al “Manifest de Defensa i Igualtat de Gènere a l’Esport”

El manifest ha estat elaborat per l’Institut Barcelona Esports per la no discriminació per raó de gènere en els esdeveniments esportius i s’acompanya d’un decàleg de bones pràctiques. Es va presentar el passat mes d’abril i s’acompanya d’un decàleg de bones pràctiques per a aquest tipus d’esdeveniments.

Aquí podeu llegir el manifest

Té com a objectiu implicar totes les persones, organismes, institucions o entitats públiques i privades, relacionades directament o indirecta amb l’activitat física i l’esport, perquè s’adhereixin al que aquí s’exposa i, en l’àmbit de les seves competències, incorporin les propostes de bones pràctiques que es detallen a continuació en forma de decàleg. Per aquest motiu des de Lluïsos de Gràcia ens hi hem decidit sumar.

Deixeu el vostre comentari