Primera sortida de la temporada del Xino-Xano

Primera sortida de la temporada del Xino-Xano

El Xino-Xano prepara la primera sortida de la temporada amb una visita a Sant Pere de Rodes.

Informació de la sortida:

DATA: 21 octubre de 2018
LLOC: Sant Pere de Rodes (Alt Empordà)
VOCAL: Jordi Ayza
Aquest itinerari ens permet mantenir una vista magnífica de la badia del Port de la Selva i visitar el conjunt  monumental de Sant Pere de Rodes (poble, castell i monestir).
Distància: 11 km
Durada: 4 h 30 m (sense comptar la visita al monestir)
Desnivell acumulat: 500 m
Dificultat: Moderada
Circular: Sí

ENLLAÇOS D’INTERÈS:
Patrimoni Gencat 
Port de la Selva
Wikipedia

PROGRAMA:
7.30 h Sortida del carrer Escorial, entre Encarnació i Reig i Bonet. Arribar 15 min. abans.
Anirem per l’AP-7 en direcció a Figueres (fins a la sortida 4 direcció Roses); seguirem per l’N-II (6,7 km) i, a continuació, agafarem l’N-260 direcció Llançà/Portbou fins a arribar a Llançà, allà agafarem el desviament cap a Port de la Selva GI-612, durant uns 2,8 Km fins a arribar a un punt on hi ha una carretera a la dreta amb la indicació de La Creu de la Vall. Aparcar el cotxe
a l’aparcament senyalitzat que hi ha abans d’entrar al poble. Hora de trobada a l’aparcament: a les 10 h esmorzats. (Heu d’esmorzar abans d’arribar a La Creu de la Vall, per exemple a Llançà).

ITINERARI:
Selva de Mar – La Vall de Santa Creu – Santa Creu de Rodes – Castell de Verdera – Sant Pere de Rodes – Selva de Mar. La visita al monestir té un cost de 5,50 euros.
Us preguem que, si voleu venir, aviseu uns dies abans a en Jordi Ayza (tel. 616 910 910) per tal de facilitar una bona organització i preveure que tothom tingui transport. L’arribada a Barcelona està prevista a les 19:30 h si el transit ho permet. La següent excursió serà el dia 11 de novembre de 2018

NOTA:
En cas de pluja, al punt de trobada hi haurà algú de l’organització per tal de decidir si es fa l’excursió o bé se suspèn, qui no es presenti es donarà per fet que ha desistit de venir-hi.
No truqueu per telèfon el mateix dia de la sortida per preguntar si es fa.

Deixeu el vostre comentari