La Junta de Lluïsos visita la Casa de la República amb la FAC

La Junta de Lluïsos visita la Casa de la República amb la FAC

La plataforma Ateneus per la Democràcia (#AteneusxDemocràcia) ha organitzat una visita i recepció a Brussel·les amb el President Puigdemont i l’exconseller Lluís Puig el cap de setmana del 24 i 25 de novembre. Oriol Hosta, com a president de Lluïsos de Gràcia participarà en aquesta comitiva de representació del moviment ateneístic català  per mostrar el suport al govern legítim a l’exili.

Si hi ha alguna persona interessada a acompanyar-lo, caldrà que envieu les vostres dades a través del formulari que trobareu en aquest enllaç. Hi ha dues opcions d’inscripció: si voleu que des d’Ateneus per la Democràcia es gestioni la vostra reserva amb la resta de persones, o bé si pel contrari, voleu fer la reserva (vol i hotel) pel vostre compte ho podeu fer omplint igualment el formulari i abonant 50 € en concepte de dinar i autocar, tal com es detallarà a continuació en el programa.

Més informació al web de la Federació d’Ateneus de Catalunya.

Deixeu el vostre comentari