Torna la temporada de nadons a Lluïsos Teatre amb Pintamúsica

Torna la temporada de nadons a Lluïsos Teatre amb Pintamúsica

La programació familiar de titelles de Lluïsos Teatre ha començat! El primer espectacle va ser “L’arbre de les sabates” i va omplir el teatre en el primer diumenge plujós de fred. La següent cita per als més menuts arriba diumenge 11 de novembre amb l’espectacle “Pintamúsica” de Viu el Teatre per a nadons de 0 a 3 anys. Hi ha tres sessions programades, a les 11h a les 12h i a les 17h, les entrades es poden comprar a través del web en aquest enllaç.

Un quadre blanc, quatre colors i música clàssica en directe són els ingredients principals d’aquest viatge compartit a través de les estacions de l’any. Tres músics, actors i cantants ens porten a crear una adaptació del quadre “Dona i ocells en la nit” de Joan Miró. Això és Pintamúsica: una aventura sensorial per escoltar, mirar, interaccionar i jugar!
Una experiència sensorial artística per viure el plaer del primer despertar escènic amb el vostre infant.

Des de l’entitat Tenim la convicció que a través del teatre es treballen valors i sentiments que ajuden al creixement personal dels nens i nenes. Volem que creixin responsables, creatius, coherents, participatius, amb idees, respectuosos i honestos, amb estima pel país i la natura. I per això escollim la programació del teatre amb molta cura i amor, pensant en el petit públic com en el públic més exigent.

 

Deixeu el vostre comentari